SEAC Meeting Agenda
Date:December 11, 2023 Time: 7:00 pm **Hybrid - Electronic and In Person meeting** 5050 Yonge Street, Board Room

Committee Chair: Jean-Paul Ngana **Committee Vice-Chair: Michelle Aarts**

	Item	Facilitator/ Presenter	Time/Notes	Action/Outcome
1	 Call to Order (quorum) Announce Live Streaming of meeting Land Acknowledgement Review/Approval of Agenda Declarations of Possible Conflict of Interests Approval of SEAC Minutes from November 2023 Action Log Update 	Chair	TDSB Live Webcast - Special Education Advisory Committee 15 minutes 7:00 to 7:15 Note: A three minute timer will be implemented for discussion items and every effort will be made to follow agenda item timelines,	Information/Approval/ Update
2	Transportation Presentation	Garry Green	7:15 - 7:35 20 minutes 10 minute presentation followed by 10 minutes of questions/answers	

3	Budget Presentation	Craig Snider	25 minutes 7:35 - 8:00 15 minute presentation followed by 10 minutes of questions/answers	
3	Leadership Report • Developing Action Plan	Louise Sirisko Nandy Palmer	8:00- 8:20 20 minutes	Update/Information
4	Trustees Report	Trustees	5 minutes 8:20 - 8:25	Update/Information
7	Round Table Association and Community Updates Working Group Updates (on request)	Working Groups • K-12 Working Group • Budget Working Group • Special Education Plan Working Group • Effective Practices Working Group Associations • Autism Ontario (distributed)	8:25 - 8:55 30 minutes K-12 Working Group: 15 minutes	Update/Information

8	Other BusinessCorrespondenceAdjournment	Chair	8:55 - 9:00 5 minutes	Update/Information
	Next meeting ■ January 15, 2023 Election of Chair/Vice Chair will take place at the beginning of the meeting. System Superintendent Nandy Palmer and Associate Director Louise Sirisko will chair the meeting until the election takes place			